2310286806

ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή & Αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 40€!

Εναλλαγή Πλοήγησης

2310286806

Το καλάθι μου
10%

Rusty Pre-Junior: Teacher's Book (& Colouring & Αφίσες) (Βιβλίο Καθηγητή)

Κωδικός: 9789604249626
SKU: 1741436
ISBN: 978-960-424-962-6
Εκδότης: Hillside Press
Γλώσσα: Αγγλικά
Τάξη: Pre-junior
Σειρές: Rusty
Βασικό χαρακτηριστικό της σειράς Rusty είναι η απλότητα στη δομή, που με συνέπεια ακολουθείται σε όλο το βιβλίο. Παράλληλα, ο ήρωας του βιβλίου Rusty αποτελεί έναυσμα για τους μικρούς μαθητές να παρακολουθήσουν ...
Δείτε περισσότερα
Ειδική Τιμή 7,63 € 8,48 €
Κερδίζεις 0,85 €
Αποστέλλεται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες

Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή

για αγορές άνω των 40€

Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημά μας

Εθνικής Αμύνης 28, Θεσσαλονίκη

Βασικό χαρακτηριστικό της σειράς Rusty είναι η απλότητα στη δομή, που με συνέπεια ακολουθείται σε όλο το βιβλίο. Παράλληλα, ο ήρωας του βιβλίου Rusty αποτελεί έναυσμα για τους μικρούς μαθητές να παρακολουθήσουν το μάθημα σε έναν ευχάριστο ρυθμό. Από την πλευρά τους οι εκπαιδευτικοί θα ανακαλύψουν στη σειρά Rusty ποικιλία υλικού που μπορούν να χρησιμοποιήσουν ώστε να αναπτύξουν τις δυνατότητες των μαθητών τους ενώ ταυτόχρονα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ευχάριστο και δημιουργικό μάθημα στην τάξη. Το βιβλίο Rusty Pre-Junior έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καθοδηγήσει τους μικρούς μαθητές στα πρώτα τους βήματα στην εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας.

Το βιβλίο Rusty Pre-Junior συνοδεύεται από το Colour with Rusty!: ένα βιβλίο ζωγραφικής που θα βοηθήσει τους μικρούς μαθητές να αναπτύξουν τη δεξιότητα της λεπτής κινητικότητας και το συντονισμό χεριού-ματιού διασκεδάζοντας.

Το βιβλίο του καθηγητή περιλαμβάνει τα κείμενα των ακουστικών δραστηριοτήτων, αναλυτικές οδηγίες για τις δραστηριότητες του Coursebook και του Workbook, ιδέες για επιπλέον παιχνίδια και δραστηριότητες, καθώς και επιπλέον υλικό που μπορείτε να φωτοτυπήσετε.

Το Rusty Pre-Junior συνοδεύεται από υψηλής ποιότητας αφίσες που παρέχονται στους καθηγητές για να παροτρύνουν, να βοηθήσουν και να παρακινήσουν τους μικρούς μαθητές:

  • μία αφίσα που παρουσιάζει το αλφάβητο πάνω στην οποία οι μικροί μαθητές μπορούν να γράψουν τα γράμματα
  • 4 αφίσες που παρουσιάζουν αριθμούς και χρώματα, ζώα της φάρμας και του ζωολογικού κήπου, μέρη του σώματος και του προσώπου, και φρούτα και λαχανικά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς

Κωδικός : 9789604249626

SKU : 1741436

Εκδότης : Hillside Press

Γλώσσα : Αγγλικά

Σειρές : Rusty

Τάξη : Pre-junior

ISBN : 978-960-424-962-6

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Rusty Pre-Junior: Teacher's Book (& Colouring & Αφίσες) (Βιβλίο Καθηγητή)