2310286806

ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή & Αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 40€!

Εναλλαγή Πλοήγησης

2310286806

Το καλάθι μου

Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής



Αποστολές εντός Ελλάδας

Όλα τα προϊόντα μας παραδίδονται κατευθείαν στην πόρτα σας.΄Η παράδοση γίνεται μέσω των εταιρειών courier Γενική Ταχυδρομική και Ταχυμεταφορές Ελτά). Κατα τη διάρκεια υποβολής της παραγγελίας μπορείτε να επιλέξετε την εταιρεία courierπου σας εξυπηρετεί περισσότερο. Για τη Γενική Ταχυδρομική ο διαθέσιμος τρόπος πληρωμής είναι Αντικαταβολή, ενώ η Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ υποστηρίζουν όλους τους τρόπους πληρωμή (Κατάθεση, Πληρωμή με κάρτα, Αντικαταβολή).

Κατόπιν της αποστολής της παραγγελίας σας, ενημερώνεστε μέσω email και λαμβάνετε τον κωδικό ιχνηλασιμότητας (tracking ID), μέσω του οποίου μπορείτε να ελέγξετε την πορεία της παραγγελίας σας.

Για Παραγγελίες άνω των 40 Ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν, ενώ για μικρότερες παραγγελίες το κόστος των μεταφορικών είναι 3,5 Ευρώ.



Αποστολές Εξωτερικού

Οι παραγγελίες με διεύθυνση αποστολής Εκτός Ελλάδος συνήθως αποστέλλονται με την μεταφορική εταιρεία DHL. Το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα κατά τη διάρκεια υποβολής της παραγγελίας.Κατόπιν της αποστολής της παραγγελίας σας, ενημερώνεστε μέσω email και λαμβάνετε τον κωδικό ιχνηλασιμότητας (tracking ID), μέσω του οποίου μπορείτε να ελέγξετε την πορεία της παραγγελίας σας.

Παραλαβή από το Βιβλιοπωλείο μας στη Θεσσαλονίκη (Περιοχή Λευκός Πύργος)

Εφόσον επιλέξετε να παραλάβετε τη παραγγελίας σας από το κατάστημα μας μπορείτε να περάσετε να παραλάβετε τη παραγγελία σας αφού πρώτα ειδοποιηθείτε με σχετικό sms στο κινητό σας. Η παραγγελία σας κρατείτε στο κατάστημα για 7 ημέρες. Η διεύθυνση του καταστήματος είναι Εθνικής Αμύνης 28, 54621, Θεσσαλονίκη