Το κατάστημα θα παραμείνει Κλειστό από Σάββατο 31 Ιουλίου έως και 15 Αυγούστου . Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μόλις ανοίξουμε. Καλό Καλοκαίρι
Εναλλαγή Πλοήγησης

2310286806

Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Στο ξενόγλωσσο Βιβλιοπωλείο MitakosBooks έχουμε ως στόχο να παρέχουμε πλήρη και πολύπλευρη ενήμερωση σε γλωσσικό υλικό και να ανταποκριθούμε αξιόπιστα και έγκαιρα στις άναγκες των πελατών που επισκέπτονται τον πολυπολιτισμικό δικτυακό τόπο MitakosBooks.gr έχοντας ως άξονα τον βαθύ σεβασμο για όλους τους πολιτισμούς του κόσμου. Αυτό που μας εμπνέει είναι το πάθος μας για τις γλώσσες, τα βιβλία, και τη μουσική όλων των πολιτισμών.

Το ξενόγλωσσο βιβλιοπωλείο Μητάκος εδρεύει στην οδό Εθνικής Αμυνης 28, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και διάθέτει πάνω απο 7000 τίτλους σε συνεχές απόθεμα.

Για περισσότερο απο 20 χρόνια έχουμε φροντίσει να προμηθεύουμε και να ενημερώνουμε μαθητές όλων των ηλικιών, φροντιστήρια, ταξιδιώτες, μετανάστες, και οποιοδήποτε άνθρωπο θέλει να μάθει, ή να επεκτείνει τις γνώσεις του σε κάποια γλώσσα με τα κατάλληλα γλωσσικά υλικά.

Στο Βιβλιοπωλέιο μας προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα τίτλων:

  1. Βιβλία εκμάθησης ξένων γλωσσών.
  2. Λεξικά για πάνω απο 20 γλώσσες.
  3. Λογοτεχνικά βιβλία, μυθιστορήματα, παιδικά βιβλία, στα Αγγλικά και στα Γερμανικά. Στόχος μας είναι να επεκτείνουμε αυτό τον κλάδο και σε άλλες γλώσσες.
  4. Συλλογή Ταξιδιωτικών οδηγών για αρκετούς προορισμούς καθώς και διαλόγους για πάνω απο 20 γλώσσες.
  5. Ακαδημαϊκά βιβλία. Κυρίως στα Αγγλικά και στα γερμανικά.