Το κατάστημα θα παραμείνει Κλειστό από Σάββατο 31 Ιουλίου έως και 15 Αυγούστου . Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα θα εξυπηρετηθούν μόλις ανοίξουμε. Καλό Καλοκαίρι
Εναλλαγή Πλοήγησης

2310286806

Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές ΠροιόντωνΜπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα, που αγοράσατε από το mitakosbooks.gr σε περίπτωση, που εντοπίσατε κάποιο πρόβλημα ή για οποιοδήποτε λόγο. Η επιστροφή πρέπει να γίνει εντός 15 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος και να συνοδεύεται από αντίγραφο της απόδειξης ή του τιμολογίου αγοράς. Σε περίπτωση δικής μας υπαιτιότητας, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το mitakosbooks.gr. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα μπορούν να αντικατασταθούν μόνο με άλλα προϊόντα από το κατάστημα μας ή με πιστωτικό κουπόνι, το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός διαστήματος έξι μηνών από την ημερομηνία της έκδοσης τουΠροϋποθέσεις επιστροφής

  • Δεν αποτελούν προϊόντα οπτικοακουστικού περιεχομένου (Audio CDs, Mp3 CDs, DVD, CD-ROM), τα οποία δε δύναται να επιστραφούν.
  • Δεν φέρουν καμία ένδειξη ότι έχουν χρησιμοποιηθεί ή φωτοτυπηθεί
  • Έχετε και μας αποστείλετε την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς
  • Η αρχική τους συσκευασία δεν έχει ανοιχθεί.
  • Δεν έχει αλλάξει η αρχική τους κατάσταση (επιστροφή σε φροντισμένη συσκευασία που θα διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξει φθορά κατά την επιστροφή)


Διαδικασία Επιστροφής

Μας γνωστοποιείτε την απόφασή σας για επιστροφή ή αλλαγή με email στο info@mitakosbooks.gr ή τηλεφωνικά στο 2310 286.806 εντός του προβλεπόμενου ορίου επιστροφών.

Η επιστροφή μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

  • Αφού μας έχετε ενημερώσει σχετικά μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο βιβλιοπωλείο μας (Εθνικής Αμύνης 28, 54621, Θεσσαλονίκη), αποφεύγοντας χρεώσεις μεταφοράς δεμάτων μέσω courier.
  • Αφού μας έχετε ενημερώσει σχετικά μπορείτε να αποστείλετε τα προϊόντα με την εταιρεία ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ και να επιλέξετε να χρεωθεί το κατάστημα μας για τη μεταφορά (χρέωση παραλήπτη ονομάζεται η υπηρεσία). Μαζί με τα επιστρεφόμενα προϊόντα το δέμα θα πρέπει να περιέχει την απόδειξη αγοράς καθώς και ένα χειρόγραφο σημείωμα με τα νέα βιβλία που θέλετε παραγγείλετε ή να αναγράφετε ότι επιθυμείτε την έκδοση κουπονιού διάρκειας 6 μηνών. Για την υπηρεσία υπάρχει χρέωση 7 Ευρώ και αφαιρείται από το ποσό της επιστροφής.