2310286806

ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή & Αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 40€!

Εναλλαγή Πλοήγησης

2310286806

Το καλάθι μου

Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές ΠροιόντωνΜπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα, που αγοράσατε από το mitakosbooks.gr σε περίπτωση, που εντοπίσατε κάποιο πρόβλημα ή για οποιοδήποτε λόγο. Η επιστροφή πρέπει να γίνει εντός 15 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος και να συνοδεύεται από αντίγραφο της απόδειξης ή του τιμολογίου αγοράς. Σε περίπτωση δικής μας υπαιτιότητας, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το mitakosbooks.gr. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα μπορούν να αντικατασταθούν μόνο με άλλα προϊόντα από το κατάστημα μας ή με πιστωτικό κουπόνι, το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός διαστήματος έξι μηνών από την ημερομηνία της έκδοσης τουΠροϋποθέσεις επιστροφής

  • Δεν αποτελούν προϊόντα οπτικοακουστικού περιεχομένου (Audio CDs, Mp3 CDs, DVD, CD-ROM), τα οποία δε δύναται να επιστραφούν.
  • Δεν φέρουν καμία ένδειξη ότι έχουν χρησιμοποιηθεί ή φωτοτυπηθεί
  • Έχετε και μας αποστείλετε την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς
  • Η αρχική τους συσκευασία δεν έχει ανοιχθεί.
  • Δεν έχει αλλάξει η αρχική τους κατάσταση (επιστροφή σε φροντισμένη συσκευασία που θα διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξει φθορά κατά την επιστροφή)


Διαδικασία Επιστροφής

Μας γνωστοποιείτε την απόφασή σας για επιστροφή ή αλλαγή με email στο info@mitakosbooks.gr ή τηλεφωνικά στο 2310 286.806 εντός του προβλεπόμενου ορίου επιστροφών.

Η επιστροφή μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

  • Αφού μας έχετε ενημερώσει σχετικά μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο βιβλιοπωλείο μας (Εθνικής Αμύνης 28, 54621, Θεσσαλονίκη), αποφεύγοντας χρεώσεις μεταφοράς δεμάτων μέσω courier.
  • Αφού μας έχετε ενημερώσει σχετικά μπορείτε να αποστείλετε τα προϊόντα με την εταιρεία ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ και να επιλέξετε να χρεωθεί το κατάστημα μας για τη μεταφορά (χρέωση παραλήπτη ονομάζεται η υπηρεσία). Μαζί με τα επιστρεφόμενα προϊόντα το δέμα θα πρέπει να περιέχει την απόδειξη αγοράς καθώς και ένα χειρόγραφο σημείωμα με τα νέα βιβλία που θέλετε παραγγείλετε ή να αναγράφετε ότι επιθυμείτε την έκδοση κουπονιού διάρκειας 6 μηνών. Για την υπηρεσία υπάρχει χρέωση 7 Ευρώ και αφαιρείται από το ποσό της επιστροφής.