2310286806

ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή & Αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 40€!

Εναλλαγή Πλοήγησης

2310286806

Το καλάθι μου
11%

Tech it easy 4: Πακέτο 1 (Coursebook, Activity, Writer's Portfolio, i-book)

Κωδικός: SE4M01
SKU: 1741778
ISBN: SE4M01
Εκδότης: Super Course
Γλώσσα: Αγγλικά
Σειρές: Tech it easy!
Πρόκειται για μία σειρά επιπέδου D Senior. Η ύλη είναι οργανωμένη σε δύο µόνο βιβλία (Coursebook και Activity Book) και η δομή των μαθημάτων είναι απλή και κατανοητή. Περιέχει μεγάλη ...
Δείτε περισσότερα
Ειδική Τιμή 57,85 € 65,00 €
Κερδίζεις 7,15 €

Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή

για αγορές άνω των 40€

Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημά μας

Εθνικής Αμύνης 28, Θεσσαλονίκη

Πρόκειται για μία σειρά επιπέδου D Senior. Η ύλη είναι οργανωμένη σε δύο µόνο βιβλία (Coursebook και Activity Book) και η δομή των μαθημάτων είναι απλή και κατανοητή. Περιέχει μεγάλη ποικιλία κειμένων µε σύγχρονη θεματολογία που ανταποκρίνεται στην ηλικία και τα ενδιαφέροντα των μαθητών. Επιπλέον, καλύπτονται όλα τα skills, µε ιδιαίτερη έµφαση στην προφορική επικοινωνία. Έχει μοντέρνα και ελκυστική εικονογράφηση και συνοδεύεται από πλούσιο τεχνολογικό υλικό (εκπαιδευτικό video για κάθε reading, grammar videos για τη διδασκαλία της γραµµατικής, i-book, mobile application), ενώ για πρώτη φορά γίνεται χρήση της επαυξημένης πραγματικότητας (AR).

Το πακέτο περιλαμβάνει:

Tech it easy! 4 Coursebook
Αποτελείται από 36 Lessons τα οποία περιέχουν πρωτότυπα κείμενα καθώς και ποικιλία ασκήσεων κατανόησης. Σε όλα τα lessons καλλιεργούνται με δημιουργικές δραστηριότητες οι βασικές γλωσσικές δεξιότητες. Στο τέλος του βιβλίου περιλαμβάνονται λίστα με Irregular Verbs, 6 Life Skills με ποικιλία δραστηριοτήτων, πίνακας με Useful Language, Extra Oral Practice, καθώς και οδηγίες χρήσης του i-book και του AR.
Tech it easy! 4 Activity Book
Συνδυάζει Workbook, Grammar Book και Companion σε ένα βιβλίο και αποτελείται από 54 μαθήματα (36 Lessons 12 Writing Tasks 6 Revision Lessons) με θεματικά οργανωμένο λεξιλόγιο, αναλυτική θεωρία γραμματικής, grammar videos και ποικιλία λεξιλογικών και γραμματικών ασκήσεων. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχει Appendix που περιλαμβάνει 6 Reviews, πίνακες και ασκήσεις με derivatives, πίνακες με Verbs & Tenses, Vocabulary List με όλο το λεξιλόγιο οργανωμένο αλφαβητικά και λίστα με Irregular Verbs
Tech it easy! 4 Writer's Portfolio
Ένα booklet με ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου ο μαθητής καθαρογράφει διορθωμένα τα 18 Writing Projects του Coursebook και τα 12 Writing Tasks του Activity Book.
Tech it easy! 4 AR Experience
H εφαρμογή του Tech it easy! 4 AR προσφέρει μία πρωτόγνωρη εμπειρία εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας μέσω της επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality). Αποτελείται από 6 διαφορετικά μαθήματα του Coursebook συνδυάζοντας τη μάθηση με τη διασκέδαση, αφού ζωντανεύει το περιεχόμενο των κειμένων στον φυσικό κόσμο των μαθητών και τους δίνει τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσουν με το βιβλίο τους. Η επαυξημένη πραγματικότητα οπτικοποιεί τις πληροφορίες που παρουσιάζονται στα κείμενα των αντίστοιχων μαθημάτων του Coursebook με στόχο τη βαθύτερη κατανόηση των κειμένων και συμβάλλει στον εμπλουτισμό των γνώσεων των μαθητών με την παρουσίαση πρόσθετων πληροφοριών.

Κωδικός : SE4M01

SKU : 1741778

Εκδότης : Super Course

Γλώσσα : Αγγλικά

Σειρές : Tech it easy!

Τάξη : Pre-Lower (D & E Senior)

ISBN : SE4M01

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Tech it easy 4: Πακέτο 1 (Coursebook, Activity, Writer's Portfolio, i-book)