2310286806

ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή & Αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 40€!

Εναλλαγή Πλοήγησης

2310286806

Το καλάθι μου
11%

Tech It Easy 4: Coursebook (& i-Book)

Κωδικός: SE4M06
SKU: 1741806
ISBN: SE4M06
Εκδότης: Super Course
Γλώσσα: Αγγλικά
Σειρές: Tech it easy!
Σελίδες: 96
Tech it easy! 4 Coursebook Αποτελείται από 36 Lessons τα οποία περιέχουν πρωτότυπα κείμενα καθώς και ποικιλία ασκήσεων κατανόησης. Σε όλα τα lessons καλλιεργούνται με δημιουργικές δραστηριότητες οι βασικές ...
Δείτε περισσότερα
Ειδική Τιμή 33,82 € 38,00 €
Κερδίζεις 4,18 €
Αποστέλλεται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες

Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή

για αγορές άνω των 40€

Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημά μας

Εθνικής Αμύνης 28, Θεσσαλονίκη

Συνήθως αγοράζονται μαζί

Tech it easy! 4 Coursebook

Αποτελείται από 36 Lessons τα οποία περιέχουν πρωτότυπα κείμενα καθώς και ποικιλία ασκήσεων κατανόησης. Σε όλα τα lessons καλλιεργούνται με δημιουργικές δραστηριότητες οι βασικές γλωσσικές δεξιότητες. Στο τέλος του βιβλίου περιλαμβάνονται λίστα με Irregular Verbs, 6 Life Skills με ποικιλία δραστηριοτήτων, πίνακας με Useful Language, Extra Oral Practice, καθώς και οδηγίες χρήσης του i-book και του AR.
Tech it easy! 4 AR Experience
H εφαρμογή του Tech it easy! 4 AR προσφέρει μία πρωτόγνωρη εμπειρία εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας μέσω της επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality). Αποτελείται από 6 διαφορετικά μαθήματα του Coursebook συνδυάζοντας τη μάθηση με τη διασκέδαση, αφού ζωντανεύει το περιεχόμενο των κειμένων στον φυσικό κόσμο των μαθητών και τους δίνει τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσουν με το βιβλίο τους. Η επαυξημένη πραγματικότητα οπτικοποιεί τις πληροφορίες που παρουσιάζονται στα κείμενα των αντίστοιχων μαθημάτων του Coursebook με στόχο τη βαθύτερη κατανόηση των κειμένων και συμβάλλει στον εμπλουτισμό των γνώσεων των μαθητών με την παρουσίαση πρόσθετων πληροφοριών.

Κωδικός : SE4M06

SKU : 1741806

Εκδότης : Super Course

Γλώσσα : Αγγλικά

Σειρές : Tech it easy!

Τάξη : Pre-Lower (D & E Senior)

Σελίδες : 96

ISBN : SE4M06

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Tech It Easy 4: Coursebook (& i-Book)