Καλάθι
0 Βιβλία - 0,00 €

Ξενόγλωσσα Βιβλία

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (Privacy Notice)

 

Η παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (εφεξής «Πολιτική») αφορά την εταιρία με την επωνυμία «Α. Μητάκος- Ι. Μητάκος ΟΕ» και το διακριτικό τίτλο «MITAKOSBOOKS» και τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, που η εταιρία αυτή τηρεί και εν γένει επεξεργάζεται για φυσικά πρόσωπα.

Ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (General Data Protection Regulation – GDPR) 2016/679 αποτελεί το νέο κανονιστικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκή Ένωσης (ΕΕ) στον εξεταζόμενο τομέα. Αντικείμενο του νόμου είναι η θέσπιση των προϋποθέσεων για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, προς προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των φυσικών προσώπων και ιδίως του δικαιώματος προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Στην εταιρία μας δίνουμε βαρύτητα στην προστασία των προσωπικών δεδομένων σας, αναγνωρίζοντας την υποχρέωση προστασίας από την κείμενη ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία και διασφαλίζοντας, με τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, την ανάγκη των πελατών και συνεργατών μας να συνεργάζονται με ένα νομικό πρόσωπο, από το οποίο η ιδιωτικότητα και τα προσωπικά τους δεδομένα γίνονται απολύτως σεβαστά.

Εάν παρέχετε δεδομένα για λογαριασμό τρίτου, θα πρέπει να διασφαλίζετε, ότι ο εν λόγω τρίτος έχει λάβει γνώση της παρούσας Πολιτικής.

Εάν είστε κάτω των 16 ετών, δεν πρέπει να μας παρέχετε οποιαδήποτε πληροφορία για εσάς, παρά μόνο αν έχετε τη συγκατάθεση του προσώπου, που ασκεί τη γονική σας μέριμνα.

Παρακαλούμε να μας βοηθάτε να τηρούμε ενημερωμένες τις πληροφορίες σας, ενημερώνοντας μας για τυχόν αλλαγές των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα.

1. Η επιχείρηση

Η εταιρεία Α. Μητάκος-Ι. Μητάκος ΟΕ είναι επιχείρηση βιβλιοπωλείου. Προβαίνει σε εμπόριο βιβλίων και χαρτικών, ενώ διαθέτει και ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης βιβλίων. Ιδρύθηκε το Ιανουαρίου του 2018 και προέκυψε από μεταβίβαση από ατομική επιχείρηση.

Με βάση τον ορισμό του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και για τις ανάγκες της διενέργειας των απαιτούμενων διαδικασιών προστασίας της εν λόγω μελέτης ορίζεται παρακάτω ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας.

 

Υπεύθυνος επεξεργασίας

Μητάκος Ιωάννης

Εθνικής Αμύνης 28, 54621, Θεσσαλονίκη

Τ: 2310286806

Email: info@mitakosBooks.gr

Σας καλούμε να διαβάσετε προσεκτικά την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η οποία αποσκοπεί στην ενημέρωσή σας, με πληρότητα και διαφάνεια για το είδος των δεδομένων που συλλέγουμε, τον τρόπο συλλογής και τους σκοπούς επεξεργασίας, το χρόνο διατήρησης τους, καθώς και τους τυχόν αποδέκτες στους οποίους διαβιβάζονται.

Για κάθε επιπλέον απορία ή για αιτήματα άσκησης των δικαιωμάτων σας, η εταιρία μας έχει ορίσει ως Υπεύθυνο Επικοινωνίας τον Μητάκο Ιωάννης, με τον οποίο μπορείτε άμεσα να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2310286806 ή/και στο email info@mitakosbooks.gr

 

2. Ποια προσωπικά σας δεδομένα συλλέγουμε

Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε δηλαδή το Ονοματεπώνυμο, Ταχυδρομική Διεύθυνση, Ταχ. Κώδικας, Νομός, Πόλη, Περιοχή, Χώρα, Σταθερό Τηλέφωνο και την Ηλεκτρονική σας Διεύθυνση (email address), ΑΦΜ, ΔΟΥ, Επάγγελμα, τα επεξεργαζόμαστε μόνο όταν έχουμε νόμιμο λόγο να το κάνουμε. 

 

Ποιοι είναι οι νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων;

Νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων συνιστούν: 

(α) η παροχή των υπηρεσιών που μας αναθέτετε και επιθυμείτε να λάβετε από εμάς, όπως για παράδειγμα η αγορά προϊόντων (π.χ. η αγορά ενός βιβλίου) και κατά συνέπεια η εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων στο πλαίσιο αυτό

(β) η διαφύλαξη και προστασία των εννόμων συμφερόντων, τόσο των δικών σας όσο και των δικών μας. Έτσι, χρησιμοποιούμε κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (CCTV) και κάμερες ασφαλείας προκειμένου να είμαστε σε θέση να προστατεύουμε την ασφάλεια φυσικών προσώπων, υλικών, εγκαταστάσεων

(γ) η συμμόρφωση με υποχρέωση που επιβάλλεται από το νόμο, όπως κανονιστική συμμόρφωση για φορολογικούς σκοπούς

(δ) η συγκατάθεση που παρέχετε υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέτει το νομικό πλαίσιο, προκειμένου να λαμβάνετε ενημερώσεις για προϊόντα, υπηρεσίες, προσφορές κλπ. η εταιρία μας ή και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρίες, οι οποίες επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με το ισχύον κάθε φορά πλαίσιο.

 

3. Πως και γιατί χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας

3.1. Πώληση προϊόντων στο φυσικό μας καταστήματος.

Στην περίπτωση της πώλησης των προϊόντων μας μέσα από το φυσικό μας κατάστημα, συλλέγονται και υπόκεινται σε επεξεργασία κατά περίπτωση το ονοματεπώνυμο του πελάτη, τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί του (κινητό τηλέφωνο) και η ηλεκτρονική του διεύθυνση, στην οποία αποστέλλεται επιβεβαίωση της παραγγελίας. Αν ζητήσετε την αποστολή του προϊόντος στο χώρο σας, θα σας ζητήσουμε και στοιχεία αποστολής. Επιπλέον στοιχεία χρειάζονται μόνο για την έκδοση τιμολογίου, όταν αυτή ζητηθεί από τον πελάτη.

3.2. Διαχείριση ιστοσελίδας και μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Στην ιστοσελίδα αναρτώνται προϊόντα και διατίθεται φόρμα επικοινωνίας. Ο ενδιαφερόμενος βάζει ονοματεπώνυμο και e-mail. Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο μας μονάχα για πληροφορίες, δηλαδή δεν ανοίγετε προσωπικό λογαριασμό για τυχόν παραγγελίες ή δεν δίνετε κανένα από τα προσωπικά σας δεδομένα (π.χ. φόρμα επικοινωνίας), τότε τα μοναδικά δεδομένα που συλλέγουμε είναι εκείνα που ο περιηγητής σας, μεταφέρει στον διακομιστή μας.

Για όσους θέλουν να μαθαίνουν τα νέα μας: συλλέγουμε και αποθηκεύουμε το e-mail σας, μόνον όταν μας δίνετε τη συγκατάθεσή σας. Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να διαγραφείτε.

Στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «facebook», όταν αποστέλλονται μηνύματα στο inbox αποστέλλεται αυτοματοποιημένο μήνυμα «για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας επικοινωνήστε με το κατάστημα τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά».

 

3.3.Εκτέλεση ηλεκτρονικής παραγγελίας

Προσωπικά δεδομένα συλλέγονται και όταν πραγματοποιείτε παραγγελία στο e-shop μας, www.mitakosbooks.gr. Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ή/και της δημιουργίας λογαριασμού μπορεί να σας ζητηθούν περισσότερα στοιχεία, ωστόσο θα είναι τα ελάχιστα για τη σύναψη και εκτέλεση της σύμβασης. Τα εν λόγω στοιχεία έχουν τη σήμανση υποχρεωτικού πεδίου. Τα στοιχεία που υπάρχουν σε αυτό το λογαριασμό θα χρησιμοποιηθούν στη συμπλήρωση της παραγγελίας κι εσείς θα πρέπει να συμπληρώσετε ορισμένα επιπρόσθετα στοιχεία, όπως πληροφορίες για τον τρόπο πληρωμής, διαφορετική διεύθυνση αποστολής προϊόντων (προαιρετικά), στοιχεία για την έκδοση τιμολογίου (ΑΦΜ, ΔΟΥ, Επάγγελμα, επωνυμία), όπου είναι απαραίτητο. Αν επιλέξετε τη δημιουργία λογαριασμού δημιουργείται καρτέλα πελάτη, στην οποία αποθηκεύονται, όλα τα παραπάνω στοιχεία. Είναι δυνατό να διαγράψετε τον λογαριασμό πελάτη ανά πάσα στιγμή. Επίσης, δημιουργώντας λογαριασμό στο e-shop μας μπορείτε να επεξεργαστείτε τα δεδομένα να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε στοιχεία. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν για να γίνει η διαδικασία της ολοκλήρωσης παραγγελίας πιο εύκολη κάθε φορά που θα επισκέπτεστε το e-shop μας και επιλέγετε να είστε συνδεδεμένοι. 

Στα πλαίσια της ολοκλήρωσης της παραγγελίας κάποια από τα δεδομένα αυτά μεταφέρονται σε συνεργαζόμενες εταιρείες. Ως εκ τούτου, διαβιβάζονται σε μεταφορικές εταιρείες για τη μεταφορά και παράδοση των αγαθών σας. Οι μεταφορικές εταιρείες ενδέχεται να επικοινωνήσουν μαζί σας για να ζητήσουν διευκρινήσεις αλλά και να σας ενημερώσουν για την παράδοση των προϊόντων σας. Επιπλέον, τα δεδομένα διαβιβάζονται κατά την εκτέλεση πληρωμής σε παρόχους πληρωμών(τράπεζες , PayPal). Εμείς από την πλευρά μας χρησιμοποιούμε υψηλά συστήματα ασφαλείας για αποφυγή διαρροής των στοιχείων από κακόβουλα συστήματα.

 

3.4. Προμήθεια υλικών και προϊόντων για την εταιρία μας

Συλλέγουμε, καταχωρούμε και αποθηκεύουμε την επωνυμία σας, το ΑΦΜ σας, τη διεύθυνση σας, τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί σας και τους αριθμούς των τραπεζικών λογαριασμών. Τα δεδομένα σας αυτά τηρούνται για όσο χρόνο απαιτείται σύμφωνα με την κείμενη φορολογική νομοθεσία και διαβιβάζονται στο λογιστή της εταιρίας μας.

 

3.5. Πρόσληψη και απασχόληση προσωπικού για τη λειτουργία της εταιρία μας

Συλλέγουμε, καταχωρούμε και αποθηκεύουμε το ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, αριθμό Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, ΑΦΜ, ΔΟΥ, ΑΜΙΚΑ, ΑΜΚΑ, διεύθυνση, τηλέφωνο, email, αριθμό λογαριασμού, εκπαιδευτικό επίπεδο, έτη προϋπηρεσίας, οικογενειακή κατάσταση, αριθμό τέκνων, τραπεζικό λογαριασμό. Τα δεδομένα αυτά είναι απαραίτητα για την πραγματοποίηση της πρόσληψης σύμφωνα με την εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία. Τηρούνται για όσο χρόνο απαιτείται από την κείμενη ασφαλιστική και εργατική νομοθεσία και διαβιβάζονται στο λογιστή της εταιρίας μας.

Τα βιογραφικά, που αποστέλλονται στην εταιρία τηρούνται για χρονικό διάστημα δύο (2) ετών και κατόπιν καταστρέφονται με ασφάλεια.

 

3.6. Διαφύλαξη έννομων συμφερόντων και προστασία αγαθών

Το κλειστό κύκλωμα cctv καταγράφει εικόνα στο χώρο και τηρείται αντίγραφο για δύο μήνες.

 

 4. Οι αρχές, που υιοθετούμε κατά την επεξεργασία των δεδομένων σας

Κάθε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων από την εταιρία μας υπακούει στις ακόλουθες αρχές, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων και του εθνικού νομοθετικού πλαισίου για την προστασία δεδομένων. Έτσι τα προσωπικά σας δεδομένα:

  • Υποβάλλονται σε σύννομη και θεμιτή επεξεργασία με διαφανή τρόπο «νομιμότητα, αντικειμενικότητα και διαφάνεια»,
  • Συλλέγονται για καθορισμένους, ρητούς και νόμιμους σκοπούς και δεν υποβάλλονται σε περαιτέρω επεξεργασία κατά τρόπο ασύμβατο προς τους σκοπούς αυτούς «περιορισμός του σκοπού»,
  • Είναι κατάλληλα, συναφή και περιορίζονται στο αναγκαίο για τους σκοπούς για τους οποίους υποβάλλονται σε επεξεργασία «ελαχιστοποίηση των δεδομένων»,
  • Είναι ακριβή και, όταν είναι αναγκαίο, επικαιροποιούνται. Λαμβάνουμε όλα τα εύλογα μέτρα για την άμεση διαγραφή ή διόρθωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα τα οποία είναι ανακριβή, σε σχέση με τους σκοπούς της επεξεργασίας «ακρίβεια»,
  • Διατηρούνται υπό μορφή που επιτρέπει την ταυτοποίηση σας μόνο για το διάστημα που απαιτείται για τους σκοπούς της επεξεργασίας εφαρμόζοντας πάντα και για όλη τη διάρκεια τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων και ελευθεριών σας «περιορισμός της περιόδου αποθήκευσης»
  • Υποβάλλονται σε επεξεργασία κατά τρόπο που εγγυάται την ενδεδειγμένη ασφάλεια των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, μεταξύ άλλων την προστασία τους από μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη επεξεργασία και τυχαία απώλεια, καταστροφή ή φθορά, με τη χρησιμοποίηση κατάλληλων τεχνικών ή οργανωτικών μέτρων «ακεραιότητα και εμπιστευτικότητα».

 

5. Τα δικαιώματα σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα

Κάθε φυσικό πρόσωπο, τα δικαιώματα του οποίου είναι αντικείμενο επεξεργασίας από την εταιρία μας, απολαμβάνει τα ακόλουθα δικαιώματα:

Δικαίωμα πρόσβασης:Έχετε δικαίωμα να έχετε επίγνωση και να επαληθεύετε τη νομιμότητα της επεξεργασίας. Έτσι λοιπόν, έχετε δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα και να λάβετε συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία τους. 

Δικαίωμα διόρθωσης:Έχετε δικαίωμα να μελετήσετε, να διορθώσετε, να επικαιροποιήσετε ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα 

Δικαίωμα διαγραφής:Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων όταν τα επεξεργαζόμαστε με βάση την συγκατάθεσή σας ή  προκειμένου να προστατεύσουμε τα έννομα συμφέροντα μας. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις (όπως ενδεικτικά όταν υπάρχει σύμβαση, υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, δημόσιο συμφέρον), το εν λόγω δικαίωμα υπόκειται σε συγκεκριμένους περιορισμούς ή δεν υφίσταται ανάλογα με την περίπτωση. 

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας:Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) όταν αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων και μέχρι να γίνει επαλήθευση, (β) όταν αντιτίθεστε στη διαγραφή προσωπικών δεδομένων και ζητάτε αντί διαγραφής τον περιορισμό χρήσης αυτών, (γ) όταν τα προσωπικά δεδομένα δεν χρειάζονται για τους σκοπούς επεξεργασίας, σας είναι ωστόσο απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη νομικών αξιώσεων, και (δ) όταν εναντιώνεστε στην επεξεργασία και μέχρι να γίνει επαλήθευση ότι υπάρχουν νόμιμοι λόγοι που μας αφορούν και υπερισχύουν των λόγων για τους οποίους εναντιώνεστε στην επεξεργασία.

Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία: Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στις περιπτώσεις που, όπως περιγράφεται παραπάνω, αυτή είναι απαραίτητη για σκοπούς εννόμων συμφερόντων που επιδιώκουμε ως υπεύθυνοι επεξεργασίας.

Δικαίωμα στη φορητότητα: Έχετε δικαίωμα να λάβετε χωρίς χρέωση τα προσωπικά σας δεδομένα σε μορφή που θα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτά, να τα χρησιμοποιήσετε και να τα επεξεργαστείτε με τις κοινώς διαδεδομένες μεθόδους επεξεργασίας. Επίσης, έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό, να διαβιβάσουμε τα δεδομένα και απευθείας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας. Το δικαίωμα σας αυτό υπάρχει για τα δεδομένα που μας έχετε παράσχει εσείς και η επεξεργασία τους διενεργείται με αυτοματοποιημένα μέσα με βάση της συγκατάθεσή σας ή σε εκτέλεση σχετικής σύμβασης.

Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης: Τέλος, η εταιρία  μας σας ενημερώνει ότι όπου η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, έχετε δικαίωμα να την ανακαλέσετε ελεύθερα, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση σας, προτού την ανακαλέσετε. Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές απεγγραφής, ακολουθώντας (κάνοντας click) στον αντίστοιχο σύνδεσμο (link), που υπάρχει στις ηλεκτρονικές μας επικοινωνίες ή να επικοινωνήσετε με την ηλεκτρονική διεύθυνση : info@mitakosBooks.gr

 Για να ασκήσετε τα ως άνω δικαιώματα σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο επικοινωνίας μας Μητάκο Ιωάννης στο τηλέφωνο 2310286806 ή να στείλετε αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@mitakosBooks.gr.

Σε κάθε περίπτωση, θα διευκολύνουμε την άσκηση των δικαιωμάτων σας, εκτός και αν δεν είμαστε σε θέση να εξακριβώσουμε την ταυτότητά σας και πάντα με γνώμονα την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Θα ανταποκριθούμε σε κάθε αίτημά σας εντός μήνα, προθεσμία που μπορεί να παραταθεί κατά δύο ακόμη μήνες, εφόσον απαιτείται, λαμβανομένων υπόψη της πολυπλοκότητας του αιτήματος και του αριθμού των αιτημάτων, ενημερώνοντας σας για την παράταση που απαιτείται καθώς και για τους λόγους της καθυστέρησης.

 

Δικαίωμα καταγγελίας στην ΑΠΔΠΧ 

Έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr): Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600, Fax: +30 210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr.

 

6. Χρονικό διάστημα επεξεργασίας

Το χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων αποφασίζεται με βάση τα παρακάτω ειδικότερα κριτήρια ανάλογα με την περίπτωση: Όταν η επεξεργασία επιβάλλεται ως υποχρέωση από διατάξεις του ισχύοντος νομικού πλαισίου, τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλουν οι σχετικές διατάξεις. Όταν η επεξεργασία εκτελείται με βάση σύμβαση, τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση.

 

7. Πού κοινοποιούνται τα δεδομένα σας

Η εταιρία μας στα πλαίσια της ολοκλήρωσης μιας παραγγελίας στο e-shop μας διαβιβάζει τα δεδομένα που είναι απαραίτητα σε συνεργαζόμενες εταιρείες. Ως εκ τούτου, μεταφέρονται σε μεταφορικές εταιρείες για τη μεταφορά και παράδοση των αγαθών σας. Επίσης τα δεδομένα αυτά είναι προσβάσιμα σε εταιρείες πληροφοριακών συστημάτων υποστήριξης και marketing του e-shop, όπου η εταιρία μας διασφαλίζει την προστασία τους με αυστηρούς όρους εμπιστευτικότητας  και συνεχή έλεγχο των κατάλληλων οργανωτικών μέτρων που λαμβάνουν οι εταιρείες αυτές. Τα δεδομένα σας ενδέχεται να διαβιβαστούν σε συνεργάτες που, οι οποίοι λειτουργούν ως εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό μας, προκειμένου να διεκπεραιώνονται οι λειτουργίες της εταιρίας μας, ωστόσο λαμβάνεται σε κάθε περίπτωση μέριμνα, ώστε συμβατικά να υπάρχει διασφάλιση για την προστασία των δεδομένων αυτών και τήρηση εχεμύθειας και εμπιστευτικότητας.

Τέλος, τα δεδομένα μεταβιβάζονται κατά την εκτέλεση πληρωμής σε παρόχους πληρωμών. Εμείς από την πλευρά μας χρησιμοποιούμε υψηλά συστήματα ασφαλείας για αποφυγή διαρροής των στοιχείων από κακόβουλα συστήματα.

Δεν προβαίνουμε σε διαβίβαση προσωπικών δεδομένων εκτός ΕΕ.

 

8. Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων

Η εταιρία μας εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα με στόχο την ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και την αποτροπή τυχαίας απώλειας ή καταστροφής και μη εξουσιοδοτημένης ή/και παράνομης πρόσβασης σε αυτά, χρήσης, τροποποίησης ή αποκάλυψής τους. Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος λειτουργίας του διαδικτύου και το γεγονός ότι είναι ελεύθερο στον οποιονδήποτε, δεν επιτρέπει να παρασχεθούν εγγυήσεις ότι μη εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα δεν θα αποκτήσουν ποτέ τη δυνατότητα να παραβιάσουν τα εφαρμοζόμενα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, αποκτώντας πρόσβαση και προβαίνοντας ενδεχομένως σε χρήση προσωπικών δεδομένων για μη εξουσιοδοτημένους ή/και αθέμιτους σκοπούς. 

 

9. Επικαιροποίηση Πολιτικής

Καθώς επιδιώκουμε να αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας προς εσάς, φροντίζουμε για την άμεση επικαιροποίηση της παρούσας πολιτικής. Είναι πολύ σημαντικό να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας και να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, κοιτώντας πάντα την ημερομηνία αναθεώρησης.

 

Τελευταία αναθεώρηση: 21/06/2019