2310286806

ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή & Αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 40€!

Εναλλαγή Πλοήγησης

2310286806

Το καλάθι μου

Grammar and Syntax of the English Language (2 τομοι). Στασινοπουλος

Κωδικός: 960909743Χ
SKU: 1737578
Διαστάσεις: 17 x 24
Ημερομηνία έκδοσης: 2013
Σελίδες: 387
"Αυτό το δίτομο βιβλίο είναι γραμμένο στην Ελληνική Γλώσσα, και είναι πολύ έυχρηστο και κατάλληλο για την εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας απο Έλληνες μαθητές όλων των τάξεων και κάθε ηλικίας, και ...
Δείτε περισσότερα

Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή

για αγορές άνω των 40€

Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημά μας

Εθνικής Αμύνης 28, Θεσσαλονίκη

"Αυτό το δίτομο βιβλίο είναι γραμμένο στην Ελληνική Γλώσσα, και είναι πολύ έυχρηστο και κατάλληλο για την εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας απο Έλληνες μαθητές όλων των τάξεων και κάθε ηλικίας, και από ενήλικες, με αυτοδιδασκαλία. Το πλάτος και βάθος στο οποίο καλύπτονται τα Γραμματικά και Συντακτικά φαινόμενα κάνει, επίσης το βιβλίο πολύ χρήσιμο και για Καθηγητές της Αγγλικής Γλώσσας. Περιέχει πολύ οργανωμένα όλα όσα χρειάζονται για έυκολη απόκτηση οποιουδήποτε πτυχίου της Αγγλικής Γλώσσας. Περιέχει πολύ οργανομένα όλα όσα χρειάζονται για εύκολη απόκτηση οποιουδήποτε πτυχίου της Αγγλικής Γλώσσας.

Στο βιβλίο αυτό τα Γραμματικά και Συντακτικά φαινόμενα της Αγγλικής γλώσσας παρουσιάζονται βήμα-βήμα, απο τα απλά στα πιο σύνθετα, και εξηγούνται πολύ αναλυτικά με απλά παραδείγματα και εστίαση στη σωστή και λάθος χρήση. Σε κάθε κεφάλαιο υπάρχουν ασκήσεις κλιμακούμενης δυσκολίας (με τις λύσεις στο τέλος του βιβλίου). Το βιβλίο έχει, επίσης, πολλές μνημονιακές τεχνικές για να μην ξεχνά ο μαθητής αυτά που μαθαίνει. Επι πλέον, περιέχει ειδικούς πίνακες για έυκολη εκμάθηση χιλιάδων Αγγλικών λέξεων χωρίς κόπο, και για πανεύκολη εκμάθηση των ανωμάλων ρημάτων.

Το συντακτικό κοθοδηγει τον μαθητή με έυκολο και ουσιαστικό τρόπο να χειρίζεται σωστά την Αγγλική γλώσσα όταν γράφει εκθέσεις ή όταν μιλάει. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχει ευρετήριο στα Ελληνικά και στα Αγγλικά. Αυτό το βιβλίο είναι ειδικά γραμμένο για έυκολη, ολοκληρωμένη, και σωστή εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας."

Κωδικός : 960909743Χ

SKU : 1737578

Σελίδες : 387

Ημερομηνία έκδοσης : 2013

Διαστάσεις : 17 x 24

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Grammar and Syntax of the English Language (2 τομοι). Στασινοπουλος